Sunday, June 8, 2008

The Moment Of Truth Tag


Are you deeply in love with your spouse or boyfriend/Girlfriend? If you do, let's try how well you remember the moment of your life with him. But before you put yourself in the hot seat please read the rules of this tag first.RULES: 1. This tag should be pass on to your closest friends. 2. Visit the blog of the person you've got this tag.3. Leave a comment on her/his tag post. Be sure to thank her/him for this tag.4. Highlight and link all the list of people who accepted this tag by visiting their blog site.5. There are 10 questions that you need to answer but you will be the one to write the 10th question for the next person you want to pass this tag.
1. Sojourn 2. Pinay Mom in Czech Republic 3. See Me for what You Will 4. LAINY'S MUSINGS 5 OUR JOURNEY TO FOREVER 6. Twerlermz 7. My Virtual Diary 8.(PLEASE Place all the links of the people who accepted this tag).

Are you deeply in love with your spouse or boyfriend/Girlfriend? If you do, let's try how well you remember the moment of your life with him. But before you put yourself in the hot seat please read the rules of this tag first.

RULES:
1. This tag should be pass on to your closest friends.
2. Visit the blog of the person you've got this tag.
3. Leave a comment on her/his tag post. Be sure to thank her/him for this tag.
4. Highlight and link all the list of people who accepted this tag by visiting their blog site.
5. There are 10 questions that you need to answer but you will be the one to write the 10th question for the next person you want to pass this tag.

Here's your questions: Be Honest and True!

1. How did you meet your husband/wife or boyfriend/girlfriend?
Answer: He sent me an e-mail on CB site and ignored his letter for a week.I was not that interested at him at first because he was too cute in his photos and I have had bad experiences with cute guys before so keber niya.

2. Where did you go in your first date?
Answer: Ambot haller 4 years ago pa to no?

3. When was your first intimate kiss?
Answer: At the hotel,Feb.16,2004

4. How many girlfriends/boyfriends he/she had in the past? Do you honestly know?
Answer: Who knows? He is a divorcee don't know how many women he had.

5. What is his/her ethnicity?
Answer: American

6. What is his/her favorite food?
Answer : Roast Beef

7. What is he/she like if he/she is mad?
Answer:Honestly,I don't know if he is already mad.I can't tell because he never lose his composure.
8. What are the things he/she did you thought is the most romantic thing he'd/she'd ever done?
Answer: He is the first and the last guy who ever gave me a dozen of red roses.Also he always surprise me with things I want to have,he would give it on special occasions without telling me,surprise nga di ba?

9. Describe how he/you proposed to you.
Answer: He first told my father that he crossed a thousand miles only to see me saying "Elson,I came here only to meet Anne because I am inlove with her!"(charot kaayo ako manoy sauna oi inlove daw?).Then he kneeled down in front of my parents and relatives,holding my hand asking me,"Anne Will You Marry Me?"

10. Do you find this tag C00L? Very cool.In fact,9 questions are just too short for this kind of tag hehe.

I am passing this to Em2x,Rose,Annie,Anne and Jana.

2 comments:

Pinay WAHM said...

Tapos na pala you on this tag pala. Tag pa naman kita...hehehe.

Musta na?

Mommy J

Em said...

humana ko buhat sa imo tag sa ako thnks au ganahan ko :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...